Kiadó ipari ingatlan Budapest X. ker 800 000 Ft

Leírás

KIADÓ 300 M2-ES RAKTÁR IRODÁKKAL A X. KERÜLETBEN

Egy saját ízlésére formálható, igényei szerint alakítható, változatos célra alkalmas, UTCÁRÓL NYÍLÓ KÜLÖN BEJÁRATTAL rendelkező ingatlant kínálok bérlésre, mely alkalmas raktárnak, irodának, üzletnek, valamint telephelyként is kiválóan szolgálhatja vállalkozását!

STRATÉGIAI ELHELYEZKEDÉS
Az ingatlan a Györmői út és a Richter Gedeon utca közötti egyik utcában, Kőbánya-Kispest vasútállomástól és tömegközlekedési csomóponttól egy km-re található.
Az ingatlan elhelyezkedése révén könnyű hozzáférést biztosít a város többi részéhez, valamint az országos és nemzetközi útvonalakhoz is.
Az erős ipari hátterű környezet (a X. kerület Budapest egyik kulcsfontosságú ipari és logisztikai központja) rendkívüli infrastruktúrát biztosít.

MÉRET ÉS FELOSZTÁS, PARKOLÁSI LEHETŐSÉG
A 300 m2-es, tégla építésű épület helyiségei – az alaprajzon láthatóak szerint – változatos méretűek, melyek rugalmasságot biztosítanak minden vállalkozás számára.
A helyiségeket vizes blokkok, előtér és közlekedők egészítik ki.
Az ingatlanhoz tartozik egy saját, 32 m2-es zöld- és 82 m2-es viacolorozott, kerítéssel körbevett, az utcáról megközelíthető külső terület, udvar is, amely akár ideális parkolóvá alakítható.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ ÁLLAPOT
A bérleti díj árképzésénél figyelembe lett véve a fotókon is látható, jelenlegi, részben felújítandó állapot, mely lehetőséget nyújt arra, hogy saját igényeire szabva formálja a teret. Értéknövelő beruházás költségviselése a tulajdonossal rugalmasan egyeztethető.

BURKOLATOK, NYÍLÁSZÁRÓK
Az ingatlan helyiségei járólaposak, vagy laminált padlóval burkoltak, az ingatlan műanyag nyílászárókkal rendelkezik, minden ablak rácsozott.

RUGALMAS FŰTÉSI MEGOLDÁS, KORSZERŰ ELEKTROMOS TELJESÍTMÉNY
Jelenleg az ingatlanban gázkazán és radiátor hőleadók is biztosíthatják a fűtést, de lehetőség van vegyestüzelésű kazán telepítésére a tulajdonos költségén, mely esetben a fa tüzelőanyagot is ingyenesen biztosítja a bérbeadó.
Kiépítésre került azonban NAPELEMES RENDSZER is, így lehetőség van erre a környezettudatos és költséghatékony megoldásra átállni. Ebben az esetben az értéknövelő beruházás költségviselése a tulajdonossal rugalmasan egyeztethető.
Az elektromos hálózat elérhető teljesítménye 3x32 Amper.

BÉRLÉSI FELTÉTELEK
A bérleti díjat áfa nem terheli.
Az első havi bérleti díj és két havi kaució megfizetése, valamint közjegyző előtt tett nyilatkozat ellenében az ingatlan azonnal használatba vehető.
Bérleti idő tekintetében teljes a rugalmasság: legyen szó rövid távú projektről vagy hosszú távú üzleti megoldásról, a bérlési idő rugalmassága alkalmazkodik önhöz.

Ez az ingatlan IDEÁLIS VÁLASZTÁS, amennyiben egy multifunkcionális, kiemelkedő elhelyezkedésű, testreszabható raktárat keres, ahol akár irodahelyiségek is kialakíthatóak.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt kérem keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu
=====
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Ipari ingatlan részletei

Ár: 800 000 Ft/hónap
Méret: 300 négyzetméter
Azonosító: 11382878
Irodai azonosító: 455054
Telek: 450 Négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: raktár