Eladó üdülő/nyaraló Ráckeve 40 900 000 Ft

Leírás

Eladásra kinálok Ráckeve kedvelt részén Somlyó-szigeten egy szép, fiatal, újszerű állapotú nyaralót . A 320 m2-es telken található 46,5 m2-es beton alapra épült téglából egy buli helyiség. Nyílászárók nem lettek beépítve mivel ezt csak nyáron használták, (be lehet rakni),ezek elektromos redőnnyel felszereltek. A helységben be van vezetve a víz és az áram.Található benne egy kemence és egy teljesen körbe épített konyha pult.
Az ingatlanhoz kapcsolódik egy 22 m2-es garázs, amely elektromos garázskapuval ellátott. A házat egy 20 m2-es fedett terasz teszi komfortosabbá.
Közművek közül a víz és a villany bekötésre került, lehetőség van gépkocsival történő beállásra is elektromos kapun keresztül.
A másik épület 40 m2 beton alapra épült könnyűszerkezettel, nyílászárói szigeteltek, elektromos redőnnyel felszereltek. A fűtése klímával megoldott, melegvíz ellátását villanybojler biztosítja.
Az épületben két szoba, főzőfülke, fürdőszoba található. A bejárathoz fedett terasz tartozik. Közművek közül a víz és a villany bekötésre került, fúrt kút a kertben, lehetőség van gépkocsival történő beállásra is.Az ingatlan két bejárattal rendelkezik,igény szerint leválasztható ügyvédi megosztással és akár befektetés céljából bérbe adható.
A csendes utca garantálja a zavartalan pihenést és a nyugodt környezetet. Az udvari gépjárműbeálló lehetőségnek köszönhetően mindig könnyen parkolhatunk az épület közelében. A kertkapcsolat révén pedig élvezhetjük a szabad levegőt és a természetet. A garázs lehetőség pedig még több praktikusságot ad az ingatlannak. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és élvezze a nyaralás örömeit Ráckeve varázslatos városában!
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését várom megtisztelő hivását, akár hétvégén is!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Üdülő/nyaraló részletei

Ár: 40 900 000 Ft
Méret: 86 négyzetméter
Azonosító: 11355984
Irodai azonosító: 348975
Telek: 320 Négyzetméter
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: nyaraló