Eladó lakás Gyula 21 900 000 Ft

Leírás

Eladó Gyula belvárosában a Kossuth tér mellett egy felújított 2 szobás tégla lakás. Az ingatlant 2007 évben újították fel, mely során a konyha, fürdőszoba, közlekedő, Wc helységek szép hidegburkolatot kaptak, továbbá a nyílászárók is cserélve lettek új fa, hőszigetelt nyílászárókra. A lakás elektromos vezetékei is korszerűsítve lettek. Az ingatlan fűtéséről folyamatosan karbantartott gázkonvektorok gondoskodnak. A melegvíz ellátásról egy elektromos vízmelegítő gondoskodik. A lakáshoz tartozik egy 3 m2-es erkély is.
A lakás közös költsége kb.: 6.000 Ft., amely tartalmazza a közös költséget, karbantartást, biztosítás és közös képviselő díjját. Az utcán a parkolás teljesen díjmentes, az ott kiépített parkolókban, ahol szinte soha nem kell helyet keresni. A lakás közelében szinte minden megtalálható élelmiszer bolt, gyógyszertár, bölcsőde, iskola, óvoda és egy hatalmas játszótér is.
A lakás összes lakható területe: 57 m2.
Az erkély mérete: 3 m2.
Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló elhelyezkedésű, 2 szobás felújított lakás, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06 / 70 457-4392 es telefonszámon a hét bármelyik napján.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Lakás részletei

Ár: 21 900 000 Ft
Méret: 57 négyzetméter
Azonosító: 11286226
Irodai azonosító: 105097
Erkély mérete: 3.00 négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat