Eladó lakás Fonyód 169 900 224 Ft

Leírás

Fonyódi dombok ölelésében, csendes lakó pihenő övezetben, de mégis örök panorámás kilátással, került megépítésre, ez az új építésű, 6 lakásos társasházi lakásban található Penthaus lakás. Földszinten 3 darab lakás, első emeleten 2 darab lakás, 2. emeleten egy Penthaus lakás került kialakításra. A telek adottságainak köszönhetően minden kialakított lakás, egyedi saját panorámával fog rendelkezni, Badacsonyra, Tihanyra vagy a somogyi lankákra. FONTOS: A lakásvásárláshoz a kedvezményes hitelek és lakástámogatási termékek igénybe vehetők, akár az áfa is visszaigényelhető, a vásárlás illetékmentes lehet!
Elhelyezkedés: Balaton-part, legközelebbi szabad strand távolsága 900 m, Önkormányzat, Óvoda, Iskola, Autóbuszmegálló, bevásárlási lehetőség 400 méteren belül elérhető valamint Fonyód városközpontja, a vasútállomás, a hajókikötő 1800 méter.
Műszaki tartalom minden lakásnál:
Hangszigetelő belső térelválasztók, három rétegű üvegezésű hőszigetelt külső nyílászárók, lakásonként a fűtést önálló levegő-víz hőszivattyúk biztosítják , nedves rendszerű padlófűtési rendszer, a hőszivattyúk üzemeltetési költsége kedvezményes, ún. "H" tarifás elszámolással történik, minimális fenntartási költségű. A lakások hűtését, lakásonként önálló levegő-víz hőszivattyúk biztosítják, beépített fan-coil berendezésekkel. A teljes műszaki leírást, ha szükséges telefonos egyeztetést követően elküldjük.
A hirdetésben szereplő lakás a 2. emeleten található 123m2-es és kettő nagy terasszal rendelkezik. Belső elrendezése: 3 külön bejáratú szoba, amerikai konyha nappali étkező, 2 fürdő, közlekedő.
A társasház minden apró részletét a minőségi és igényes kialakítás jellemzi, kiváló választás lehet állandó lakásnak, nyaralónak vagy befektetésnek is. Garantált minőségi alapanyagok, és kivitelezés egy nagy múltú, megbízható kivitelező cégtől! A vételár egy parkolóhelyet is tartalmaz!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Lakás részletei

Ár: 169 900 224 Ft
Méret: 123 négyzetméter
Azonosító: 11232782
Irodai azonosító: 342973
Erkély mérete: 68.00 négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Hőszivattyú
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat