Eladó családi ház Velence 59 200 000 Ft

Leírás

Nyugodt, csendes környezetre vágyik a munkanapok rohanása után, de ne legyen messze Budapesttől? Szeretne madárcsicsergésre ébredni és gyönyörű panorámát nézegetve kávézni a teraszon?

Ha igen, akkor Önre vár ez a csodálatos, 57 négyzetméteres, hétvégi háznak nyilvántartott ikerház Velencén, a festői szépségű Bence hegy oldalában. A ház három szintes. A lakótér földszintből és tetőtérből áll, de a 37,5 négyzetméteres pinceszinten további két szoba is kialakítható, belső lépcsővel. Családi háznak és nyaralónak is ideális.

A ház teljesen felújítandó állapotú. Ebből kifolyólag mindenki a saját igényei szerint alakíthatja.

A ház, egy 1079 négyzetméteres, zöldövezetben elhelyezkedő telken fekszik, amely osztatlan közös tulajdon a másik ikerház féllel, de kerítéssel el van választva tőle. Az előkert kellően zárt az udvaron és környezetben levő növényzetnek köszönhetően. A ház mögötti részen pedig jelenleg szőlőtőkék vannak, de akár füvesíteni és parkosítani is lehet. Nem nagy, így legalább kevés munkával jár a karbantartása. Tehát van még sok zöld terület a leendő kerti partikhoz vagy a háziállatok szaladgálásához.

A fűtést jelenleg a nappaliban található gázüzemű kandalló biztosítja. Teljes közművel rendelkezik a ház. Az elektromos betáplálás 3x15 Amper.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A Velencei tó pár perces autóúttal megközelíthető, de Budapest és a Balaton is csak 20-30 perc, hiszen az autópálya is pár percnyire van. A napi ingázáshoz is tökéletes. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy nyugodt vidéki családi házban. A közvetlen szomszédok állandó lakók.

Az ár irányár és biztos vagyok, hogy komoly ajánlat esetén, meg tudunk egyezni.

Kérésre szívesen küldök külső képeket is.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 59 200 000 Ft
Méret: 57 négyzetméter
Azonosító: 11379644
Irodai azonosító: 924113
Telek: 539 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 2
Fél szobák: 2
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz