Eladó családi ház Szeghalom 16 500 000 Ft

Leírás

Az ingatlan egy tisztasági festés után azonnal költözhető!
Eladásra kínálom Szeghalom frekventált részén, csendes utcában található 103 m2 alapterületű vegyes (nagyobb részben tégla) falazatú, jó állapotú 2 szobás + 1 nappalis családi házat. Az ingatlan az elmúlt évek során folyamatos felújításokon esett át, mely magában foglalja az aláfalazást, a lábazat vízszigetelését, a homlokzati rész újra falazását és hőszigetelését, nyílászárók cseréjét, a fa födémgerendák helyére betongerendák kerültek, valamint a mennyezet gipszkarton burkolását. A ház melegéről gázkonvektorok és a közlekedőben található kandalló, hűtéséről a tágas nappaliban felszerelt klíma gondoskodik.
Az 1046 m2 telken egy kb 100 m2 tégla falazatú melléképület is található, mely régebben vállalkozásként funkcionált. Így a melléképület korszerűsítése után, vállalkozás kialakítására is remek választás lehet az ingatlan megvásárlása.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó állapotú családi ház, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 16 500 000 Ft
Méret: 103 négyzetméter
Azonosító: 11232118
Irodai azonosító: 112122
Telek: 1046 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz