Eladó családi ház Szeged 139 000 000 Ft

Leírás

Szeged Felsőváros részén kétlakásos társasház jellegű, több épületrésszel, udvarral rendelkező; 85,32 m2 alapterületen 3 szint plusz tetőtérbeépítéssel, összesen 233,4 m2 hasznos alapterületű épületegyüttes eladó!
A ház alkalmas két generáció együttélésére, de akár két külön család is megtalálhatja közös életét. Befektetőként gondolkodva az egyik lakásban lakhat a tulajdonos, a másik kiadható bérlőnek.
A földszinten garázs, tároló-kazánház és fedett zárható áthajtó található.
Az első emeleten egy 58 m2 hasznos alapterületű 1 szoba nappalis külön bejáratú lakás nagy erkéllyel, a második emeleten és a tetőtérben pedig egy 106 m2 hasznos alapterületű, 3 szoba nappalis, gardróbos, dupla fürdőszobás tágas lakás szintén egy hatalmas erkéllyel alkotja a lakórészt.
A telek hátsó része 132 m2-es, részben térkővel burkolt, részben füvesített saját kertrész, mely az áthajtón keresztül akár autóval is megközelíthető.
A ház 1995-ben épült, vasbeton szerkezettel és tégla falazattal. Fűtésrendszere egyedi gázkazános padló, radiátor és falfűtés kombinációjával. Nyáron a kellemes hőmérsékletről klímaberendezés gondoskodik. A nyílászárók műanyag hőszigeteltek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A tetőtér szigetelése 3 éve fel lett újítva és egyben a tetőtéri nyílászárók árnyékolástechnikával ellátott vadonatújakra lettek kicserélve. A két lakás külön mérőórákkal van felszerelve, így gáz és villany szempontjából is a fogyasztási limit alatt van az energiafelhasználás. A biztonságról riasztóberendezés gondoskodik.
Ha szereti a magánszféra megtartását, de nem vágyik a nagy kerttel való foglalatosságra, ha fontos a belváros közelsége, de egy szimpla lakás nem elégíti ki a térigényét, ha szereti a kényelmet, a „minden” közelségét, ha szereti autóját fedél alatt biztonságban tudni, mindezt megtalálja a fenti ingatlanban.
Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonos birtokában van, szükség esetén azonnal költözhető! A bútorzat külön alku tárgyát képezheti.
Hívjon, az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 139 000 000 Ft
Méret: 233 négyzetméter
Azonosító: 11286246
Irodai azonosító: 182472
Erkély mérete: 16.00 négyzetméter
Telek: 218 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 6
Nappalik: 2

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz