Eladó családi ház Siófok 92 500 000 Ft

Leírás

Siófok kertvárosi részén Siófok-Sóstón található ez a 105 m²-es ikerház, 640 m²-es telekmérettel, melyet most eladásra kínálok. 2012-ben épült az ingatlan, 2024-ben pedig teljeskörű felújításon esett át.

A földszinten található a tágas 42 m2-es amerikai konyhás nappali, egy kamra és egy wc. Az emeleten található 3 szoba és 1 fürdőszoba wc-vel. Ideális választás lehet akár állandó lakhatásra, akár nyaralónak használva. Az ingatlan tégla építésű, 12 cm-es hungarocell hőszigeteléssel, ebből kifolyólag alacsony fenntartása rengeteg előnyt biztosít az új tulajdonosnak. A fűtést és a használati meleg vizet kondenzációs gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással. A ház jól felszerelt, teljes berendezéssel eladó, tehát a leendő tulajdonosnak csupán a bőröndöt kell hoznia és máris élvezheti az önfeledt kikapcsolódást.

Az ikerházhoz tartozik egy hangulatos, ízlésesen parkosított kertrész, hatalmas 4,5 méter átmérőjű medencével, tágas 20 M2-es terasszal és grillezőhellyel. Az udvarban található még egy garázs, valamint több autó beállására is lehetőség van.

Ne habozzon! Tegye meg az első lépést álmai ingatlanának megszerzése felé! Jöjjön el egy megtekintésre, és győződjön meg róla Ön is! Az ingatlan előzetes egyeztetéssel a hét minden napján megtekinthető. Amennyiben kérdése van, vagy időpontot egyeztetne, hívjon még ma!
Kár lenne kihagyni ezt a remek lehetőséget!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 92 500 000 Ft
Méret: 105 négyzetméter
Azonosító: 11387825
Irodai azonosító: 264926
Telek: 640 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz