Eladó ház Pécel, 56.500.000 Ft, 190 négyzetméter
56,5 mFt
Pécel,
eladó ház
Méret:
190 négyzetméter
Szobák:
6
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
254324
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Pécel
Alapterület:
190 négyzetméter
Ár:
56.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10715823
Szobák száma:
6
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
1040
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Hagyományos családi ház két generációnak Pécelen

Pécel a dombok városa. A település alig pár 100 méterre van Budapesttől, mindössze az M0-ás út választja el a fővárostól. A nagyváros nyüzsgő zajától viszont sokkal messzebb esik. Pécelen nincsenek közlekedési dugók, nem hömpölyög megkerülhetetlen tömeg az utcákon, viszont mosolyogva köszönnek az üzletekben, vidáman integetve üdvözöl a szomszéd. A város az utóbbi időben látványos fejlődésnek indult.

Itt kínálok eladásra egy nagyon jó elosztású, jó műszaki állapotban lévő két lépésben épült, nemrég szigetelt családi házat 1040 m2-es telken, szép kilátással. Az első ház 2 szobás, és 1968-ban épült. Ehhez épült 1984-ben egy két szintes, 4 szobás családi ház, ami teljesen külön „működik” az első háztól, nincs átjárási lehetőség, csak az udvaron keresztül. Ide egy különálló garázst is építettek a tulajdonosok.

Mindkét ház falazata stabil, téglából épültek, nincsenek aljzatmozgások, repedések, nincs vizesedés – az elhelyezkedéséből adódóan is, mivel nagyon kedvező az épületek fekvése. Domboldalban van, így a csapadékvíz könnyen eloszlik. Az újabb építmény alatt egy nagyméretű pince is húzódik, ami tökéletes zöldségek, növények tárolásra, műhelyként is használj a tulajdonos, és ott helyezkedik el a gázkazán is. Mindkét ház fűtését egyaránt gázkazán biztosítja. Az első ház ablakai fából készültek, az második ház földszinti ablakait és a bejárati ajtót műanyagra cserélték, illetve az ablakok redőnnyel felszereltek. Az emeleten fa nyílászárók vannak reluxával.

A 84’-es ház elrendezése is kiváló. A földszinten található a nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, WC, egy nagy terasz, és az emeleten 3 szoba + fürdőszoba van. Nemrégiben 10 cm-es Hungarocell szigetelést kapott ez az épület. Az építéskor itt réz villamos vezetékek kerültek a falakba.
Mindkét épület lakható, részben felújított állapotban van. A szobák többségében új laminált parketta van, valahol műpadló. A fürdőszoba és WC mindkét épületben felújítandó. A 4 szobás házban plusz tetőtér beépítési lehetőség van.

A kert végében csörgedezik a Rákospatak és a Gödöllői-dombság öleli körül a területet.

Néhány perc sétára található a buszmegálló, vasútállomás. A vonat 30 perc alatt van a Keleti pályaudvaron, a 169-es busz pedig körülbelül 40 perc alatt van az Örs vezér terén. De Pécelen is minden megtalálható. Iskola, óvoda, posta, bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, éttermek.

Kiváló választás nagyobb családoknak, két generációnak, vagy akár olyanoknak, akik albérletként/befektetésként használnák az első épületet.

Irányár: 56,5 millió Ft

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. Hitel, ügyvéd, energetikus egy helyen az Ön kényelme érdekében!
Keressen bizalommal! Telefonszám:
Érdeklődés
Karikó-Mukics Katalin
Az értékesítő:
Karikó-Mukics Katalin
Városi Ingatlaniroda
+36-70-364-33-76
 
 
 
 
 
 
Küldés