Eladó ház Pázmándfalu, 41.800.000 Ft, 103 négyzetméter
41,8 mFt
Pázmándfalu,
eladó ház
Méret:
103 négyzetméter
Szobák:
2
Fűtés jellege:
Konvektoros
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
782183
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Pázmándfalu
Alapterület:
103 négyzetméter
Ár:
41.800.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10757761
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
konvektoros
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
1221
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Hunyja be a szemét és repüljön az időbe! Egy csodálatos falusi ház tornáccal, a párkányokon muskátlik. A kertben gyümölcsfák, borospince, kút. Egy ház, ahol a gerendák, a kemence,a falak megannyi történetet rejtenek.A nyugalom szigete a nagyvárostól csak pár perces távolságra.
Ha egy igazi gyöngyszemre vágyik, akkor nyissa ki a szemét és jöjjön, tekintse meg ezt a gyönyörű ingatlant!

Megvételre kínálok Pázmándfalu központi részének egy csendes utcájában egy 160nm-es családi házat.. A ház 4 éve teljeskörűen fel lett újítva,a víz-, villanyvezetékek cseréje is megtörtént. A felújításba a teljes tetőszerkezet is fel lett újítva.
A ház első részében egy hálószoba, nappali, konyha és étkező található. Ezután található még egy konyhahelység, ahol kemence és füstölő is található, illetve egy mosókonyha és még egy külön lakrész kialakítására alkalmas 22 nm-es helység. A ház legvégén egy kétbeállásos garázs kapott helyet.
A falak 50 cm vályogtégla falak. A födém fafödémes.A házban minden közmű megtalálható, jelenleg gázkonvektorokkal megoldott a fűtés, de igény esetén felár ellenében van lehetőség a radiátorok beszerelésére is. A nappaliban a padló is és a födém is minőségi vörösfenyőből készült.
A kert rendezett, örökzöldekkel, tujákkal tarkított. Ezeken kívül egy 20nmes borospince és egy ásott kút található, melyben a szivattyú biztosítja a kert folyamatos öntözését.

Ha vágyik a vidéki nyugalomra, de szeretne Győrtől elérhető,pár perces távolságra élni, akkor ne szalassza el ezt a kivételes ingatlant!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hiteltanácsadással és ügyintézéssel segítem őket.
Érdeklődés
Czuprák-Csehi Bettina
Az értékesítő:
Czuprák-Csehi Bettina
Városi Ingatlaniroda
+36-30-639-83-33
 
 
 
 
 
 
Küldés