Eladó családi ház Lenti 51 000 000 Ft

Leírás

Kedves Érdeklődő,

Eladóvá vált Lentiben, kedvelt, központi helyen, ez a teljesen felújított családi ház. Az ingatlan hasznos alapterülete 129 nm, ehhez tartozik még egy kisebb melléképület, egy tűzifa tárolására alkalmas rész ès egy autó beálló is.
Az épület alapja beton, falazata tégla. A házat 2013-ban teljesen felújították, aljzatszigetelést kapott, a teljes tetőszerkezet le lett cserélve, a víz és a villany vezetékek is ki lettek cserélve. Új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, ezek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A falazata 10 cm szigeteléssel, a lábazat pedig 5 cm vastag szigetelést kapott.
Két opció közül is lehet választani fűtés szempontból, egyik a gàz, a másik pedig a fa tüzelésű kazán.
A ház belső felosztása a következő: 3 szoba, 1 tágas fürdőszoba, ahol fürdőkád és zuhanyzó is megtalálható. A WC az külön helyiségben van. 1 gyönyörű konyha + nagy nappali, 1 kamra, 1 nyári konyha rész, ahol a kazán található.
A nappaliból gyönyörű kilátás nyílik a fedett teraszra és füvesített udvarra. Tökéletes választás, ha nem szeretnének a felújítási munkákkal bajlódni. Családosoknak remek lehetőség, mert óvoda, iskola, játszótér, boltok, minden egy karnyújtásnyira van.
A megtekintése kizárólag időben előre egyeztetett időpontban lehetséges.
További kérdés miatt hívjon bizalommal.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 51 000 000 Ft
Méret: 129 négyzetméter
Azonosító: 11232551
Irodai azonosító: 572809
Telek: 514 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz