Eladó családi ház Csabacsűd 7 500 000 Ft

Leírás

SÜRGŐSEN Eladó 4 szobás falusi ház Csabacsűd központjában!
Csabacsűd Nagyközség Békés Vármegyében, a megyeszékhely Békéscsabától 40, Szarvastól 10 km-re fekszik. Az M44-es gyorsforgalmi úttól 2 km-re, a 44-es főút a település északi részén húzódik. Vasúti és távolsági buszközlekedés is elérhető.
Állandó lakosság jelenleg 1600 főre tehető, így a falusi CSOK igénybe vehető.
A házikó a Község központjában, a "Főutcán" található. Innen minden nagyon gyorsan elérhető: óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, vasútállomás, polgármesteri hivatal is csak pár perces sétára vannak.
Összesen 125 nm, tégla és vályog falazatú az ingatlan. Víz, ipari áram bekötve, gázcsonk az udvaron belül. Fűtés jelenleg fatüzelésű kályhákkal megoldott. A meleg vízről a fürdőben egy 120 l-es villanybojler, a konyhában átfolyós vízmelegítő gondoskodik. A ház tetőszerkezete rendben van, néhol faljavítás szükséges lehet.
A 125 nm magában foglal: 2 db 25 nm-es szobát, 2 db 12 nm-es szobát, egy 10 nm-es ebédlőt, konyhát, kamrát, fürdőszobát és folyosót.
Ezen kívül: kétállásos, szerelőaknás garázs, füstölő, daráló, alsó kamra és több ól (csirke, disznó, marha) is az ingatlan része. Állattartás miatt külön derítő akna került kialakításra. Hátsó udvaron termő gyümölcsfák (fúrott kút), udvar első felében gyönyörű rózsabokrok, szöllő van telepítve.
Jelenleg az udvari rész rendezetlen, de szorgos kezek egy csodává varázsolhatják. A vételár a teljes berendezést magába foglalja, az állattartáshoz szükséges eszközöket is (egy szekrény van, amit a tulajdonos megtart)
Nagycsaládosok számára tökéletes otthonná varázsolható.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, keressen bizalommal:
Pocsaji Erika
06/70-772-51-26
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 7 500 000 Ft
Méret: 125 négyzetméter
Azonosító: 11289272
Irodai azonosító: 493206
Telek: 1084 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cserépkályha
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz