Eladó családi ház Budapest XX. ker 124 500 000 Ft

Leírás

Megvételre kínálunk egy ideális ingatlant, amely tökéletes választás lehet akár három generáció számára is, Pesterzsébet egyik legkedveltebb részén, a Frangepán utcában. A 538 m2-es telken helyezkedik el két épület: egy 278 m2-es, három szintes családi ház és egy 50 m2-es, nemrég felújított kisház.

Az 1991-ben épült főépület poroton téglából készült, hőszigeteléssel és cseréptetővel ellátott. A házban gázcirkó fűtés biztosítja a meleget. Az ingatlan több szinten kínál kényelmes és tágas helyiségeket:

- A szuterénben egy nagyméretű garázs, tárolóhelyiség, valamint egy külön lakrész található.
- A földszinten a nappali, a konyha és az étkező mellett egy szoba, valamint egy különálló fürdőszoba és WC kapott helyet.
- Az emeleten három külön nyíló szoba, egy gardrób, továbbá egy külön fürdőszoba és WC szolgálja a lakók kényelmét.

A kisház a 2020-as felújítás során új vezetékekkel, csövekkel és burkolatokkal lett felújítva, így remekül funkcionálhat vendégházként vagy akár irodaként is.

Ez az ingatlan kiválóan megfelel egy nagyobb család számára, akik egy jól karbantartott, tágas otthont keresnek Pesterzsébet kellemes, nyugodt részén. A környék infrastruktúrája kiváló, hiszen közelben találhatók iskolák, óvodák, üzletek és tömegközlekedési lehetőségek is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a csodálatos családi ház és szeretne több információt kapni vagy megtekinteni az ingatlant, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. A hét minden napján elérhető vagyok.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 124 500 000 Ft
Méret: 328 négyzetméter
Azonosító: 11250258
Irodai azonosító: 599637
Telek: 538 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 8
Nappalik: 2

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz