Eladó családi ház Békéscsaba 30 000 000 Ft

Leírás

Békéscsabán a Tesco-hoz közel eladó egy aláfalazott, vályog falazatú családi ház.

A Szarvasi út közvetlen közelében, jó közlekedési lehetőséggel, ugyanakkor mégis csendes utcában található, a környéken az ingatlanok jelentős részét üzleti célra hasznosítják.
Az ingatlan folyamatosan karbantartott, az aláfalazásnak köszönhetően nem vizes, megfelelő műszaki állapotú, tulajdonosa nem lakófunkcióra hasznosította, jelen állapota ennek megfelelő.

A több mint 1000 nm-es telek nagy része beton térburkolattal burkolt, a többi része sík, füves terület, az épület hátsó részében egy műhely, illetve iroda helyiség, illetve egy közel 50 m2-es fedett szín is kialakításra került!

Az ingatlan összközműves, az épület fűtése gázkonvektorokkal megoldott, alkalmas lehet akár lakó, akár üzleti, vagy telephely céljára is!

Ha szeretne több információt kapni erről az ingatlanról, vagy szeretné személyesen is megtekinteni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző is!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 30 000 000 Ft
Méret: 188 négyzetméter
Azonosító: 11388280
Irodai azonosító: 169119
Telek: 1079 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz