Eladó családi ház Gyula 59 000 000 Ft

Leírás

Felújított nappali plusz 3 szobás családi ház!

Eladásra kínálom Gyula Fürdővárosában a Galbácskerti városrészen a belvárostól mindössze 5 perc sétára lévő 1970 évben épült és 2024-évben felújított, csendes utcában található nappali plusz 3 szobás családi házat. A ház teljes egészében tégla falazatú, amelyhez egy fedett terasz is tartozik. Az ingatlan udvarának elején egy tágas garázs is található. A háztól pár percre találhatunk élelmiszerboltot, iskolát, óvodát, bölcsödét, játszóteret. A fűtésről és a melegvíz ellátásról egy korszerű Baxi típusú kondenzációs, kombi gázkazán gondoskodik.
Az ingatlan felújítása során cserélve lettek a nyílászárók a legkorszerűbb thermo hőszigetelt üveggel ellátott műanyag nyílászáróra. A ház teljes elektromos vezetéke is cserélve lett. A felújítás során új hidegburkolatok és szép szalagparketta lett letéve. A fürdőszoba felújítása is megtörtént, amely során a vízvezetékek korszerűsítése is el lett végezve. Az ár tartalmazza a szinte új konyha bútorokat és a beépített szekrényeket.
A ház fűtéséről gáz központi padlófűtés a földszinti részen, az emeleti részen új lapradiátorok gondoskodnak, illetve a nappaliban egy csodálatos cserépkályha is ki lett alakítva, ezért a fűtés rendszere igen hatékonyan és gazdaságosan üzemeltethető.
Az ingatlan mérete és elosztása alapján tökéletes választás lehet nagycsaládosok számára is, mivel az összes helysége külön-külön megközelíthető.
Az ingatlan per-teher mentes és 1/1 tulajdonban van! Az ingatlan hasznos lakóterülete: 132 m2.
A telek összesen: 532 m2.
Fedett terasz területe: 16 m2.
A garázs területe: 20 m2
Az ingatlan belső elosztása: 1 nappali, 3 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba, 2 WC, 1 közlekedő, 1 kamra, 1 háztartási helyiség, 1 garázs.
Amennyiben ez a nyugodt környezetben lévő, előnyös elosztású, modern, udvarral, garázzsal rendelkező, felújított családi ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 0670/4574-392 telefonszámon.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 59 000 000 Ft
Méret: 132 négyzetméter
Azonosító: 11384625
Irodai azonosító: 254413
Telek: 532 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz